Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър ДБПо мое разбиране от декларациите на

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър ДБПо мое разбиране от декларациите на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов към репортерите: Просто престанете със спекулациите с ДПС

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Демократична България

По мое схващане от декларациите на политическите партии, приказвам за Демократична България и " Изправи се, Ние идваме ", и ненапълно на Българска социалистическа партия, и колкото и да е необичайно по някои от целите на Движение за права и свободи, нещата са едни и същи за всички. Независимо от обособените политически акценти. 

Това разяснява след консултациите при президента Румен Радев Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

Минута по-късно обаче изкритикува публицистите: " Спрете със спекулациите с Движение за права и свободи ".

„ Ще ви помоля – в действителност спекулирате с Движение за права и свободи, спекулирате демонстративно. Ако има държавно управление, то обективно ще бъде държавно управление на една политическа партия, което значи в известна степен държавно управление на малцинството. Това няма да е съдружно държавно управление, престанете да спекулирате с тази тематика, просто престанете “, прикани Тошко Йорданов медиите.

„ Ако реализираме обща визия и имаме кабинет може да започнете да броите изчегъртането на ГЕРБ в обратна посока като тайминг – от 199, 198, 197 и 0 “, отсече Йорданов.
 

Демократична България заявиха, че са подготвени на разговор за сформиране на държавно управление. " Плаващите болшинства доста елементарно се трансформират в преносими пясъци, в които всичко потъва ", разяснява Христо Иванов.

И от тази позиция нашия диалог ще е за формулата за парламентарната настройка, която може да излъчи едно държавно управление на дълбоката смяна, добави Иванов.

Демократична България е изрично срещу присъединяване на Движение за права и свободи във властта.

За нас идващото ръководство да бъде ваксинирано от най-хубавите специалисти от дълбоката държавност -  Движение за права и свободи, ще бъде доста значим приоритет, добави Иванов.

Мая Манолова на собствен ред е безапелационна, че няма да поддържа държавно управление, което има връзки с Движение за права и свободи. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР